Tanssiorkesteri CompAny

Hanna-Maria & CompAny

Hanna-Maria on vuonna 1986 syntynyt, temperamenttinen nuori laulaja, jolla on esityksissään vahvaa karismaa. Pikkutytöstä saakka laulua harrastanut Hanna-Maria sai ensimmäisiä virikkeitä laulamiseen jo kotona keikkamuusikkoisänsä ohjelmistoista. Siitä lähtien laulu onkin ollut vahvasti kiinni Hanna-Marian elämässä.

Vuodesta 2003 lähtien klassista laulua opiskellut Hanna-Maria on nykyisin vahvimmillaan erilaisten jenkkiballadien vahvana tulkitsijana. Tämän lisäksi Hanna-Marian ohjelmistoon istuu myös Suomen nuorten naislaulajien ohjelmistoa sekä nyttemmin myös pop-iskelmämusaa. Taustabändinsä CompAnyn kanssa saumaton yhteistyö luo pohjaa antaen sijaa ja myös ymmärtäen laulajan oman linjan ja herkkyyden.

Hanna-Marian ohjelmisto sisältää mm. seuraavien artistien tuotantoa: Whitney Houston, Abba, Mariah Carey, Celine Dion, sekä kotimaisista Laura Voutilainen, Anna Eriksson, Paula Koivuniemi...

Hanna-Maria keikkailee Etelä-Suomessa CompAnyn kanssa ja on tilattavissa esiintymään ravintoloissa, hotelleissa, tanssipaikoilla sekä tietenkin myös yksityistilaisuuksissa, kuten häät, syntymäpäivät sekä yritystilaisuudet. Häissä Hanna-Maria on usein laulanut säestyksellä myös kirkoissa, mihin hänen klassinen koulutuksensa antaa vaikuttavan pohjan.

Keikkatilaukset: 0400 - 484 331
Pro Tähdentekijät Oy
juhlamuusikot@gmail.com